Frumusete

6 Greseli Care te Imbatranesc

beautyCred ca este simplu sa spunem ca majoritatea dintre noi ar dori sa “imbatraneasca cu gratie”, chiar daca asta inseamna ceva diferit pentru toata lumea. Pentru unii, ideea de a imbatrani gratios inseamna acceptarea in mod gratios a ridurilor, a petelor cutanate, a problemelor comune, in timp ce altii o considera o directiva pentru a face ceea ce pot pentru a evita in mod natural aceste semne de imbatranire cat mai mult posibil.

1.Aplicarea unui strat prea gros de fond de ten

Este poate cea mai comuna greseala. E drept ca un ten uniform, fara imperfectiuni, e tot ce ai nevoie de cele mai multe ori, dar fondul de ten aplicat cu mistria nu te va ajuta. Mai bine concentreaza-te pe hranirea pielii, pe hidratare si pe obtinerea stralucirii naturale, pentru ca asa nu vei avea nevoie de o masca permanenta de fond de ten.

machiajul conteaza2.Nici o cantitate prea mare de anticearcan nu poate sa te flateze

E drept ca cearcanele sunt ingrozitoare si-ti pot trada nu doar graba, ci si oboseala si indispozitia, dar nu le ascunde in spatele unui zid de machiaj. Pe masura ce imbatranesti, pielea din jurul ochilor se subtiaza si nu mai poate fi incarcata cu aceeasi cantitate de anticearcan, asa ca dozeaz-o cu atentie si priveste-te apoi cu un ochi critic.

parul conteaza3.Parul poate fi o adevarata arma in lupta pentru frumusete

Dar daca in adolescenta pletele in vant iti veneau de minune, cand avansezi in varsta s-ar putea sa lucreze impotriva ta. Parul lung si drept va alungi si cobori liniile fetei in loc sa le ridice, asa ca vorbeste cu un stilist despre o coafura care sa te avantajeze.

4.Tot parul este cel care tradeaza cel mai tare incercarile tale de a-l coafa an dupa an, pana cand ajunge la epuizare.

Din cand in cand, mai da-i cate o pauza. Petrece-ti intreaga vacanta fara sa te coafezi sau sa te usuci cu foenul. Cand ii schimbi culoarea, fa-o delicat, cu treceri treptate dintr-o nuanta in alta si, pe masura ce trec anii, indreapta-te spre culori naturale, ca sa nu cazi in ridicol.

piele sanatoasa5.Evita fardul sidefat pentru pleoape

Cum spuneam, pielea din jurul ochilor devine mai subtire si se rideaza cu trecerea anilor. Fardul sidefat se va strange in aceste cute mai tare decat cel mat si va arata infinit mai rau.

6.Nu folosi machiaj sub ochi, nici pe piele, nici pe genele inferioare.

Chiar daca ti se parea candva ca te avantajeaza umbrele construite din farduri in jurul ochilor, e timpul sa te limitezi doar la pleoapa superioara, ca sa distragi atentia de la cearcane si de la pielea mai putin elastica de sub ochi.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker