Travel

Cascada Valul Miresei – Istoric, impresii si atractii turistice

Cascada Valul MireseiObiectivul turistic despre care vreau sa va vorbesc este cascada Valul miresei, din Rachitele, judetul Cluj. Merita vizitata deoarece este un loc splendid pe care orice om merita sa il vada macar o data in viata, este un loc ideal pentru cei ce prefera relaxarea la munte si mancarea cu specific ardelenesc.

Ce anume are deosebit Cascada Valul Miresei?

Am vizitat acest loc anul trecut in octombrie. Este minunat drumul printre munti spre cascada, copacii erau imbracati in muschi… frunzele erau aramii, deoarece era deja toamna. Cand am ajuns la cascada, nu mi-a venit sa cred cat de frumos e acel loc… seamana exact cu “un voal al unei mirese”, iar apa este limpede ca lacrima!

Recomandari

Recomand acest loc tuturor romanilor, fie ei copii, adulti sau batrani, deoarece nu o sa le para rau daca aleg o plimbare pana in Rachitele, Cluj. Cu siguranta vor ramane cu o amintire de neuitat si cu “plamanii curati” de la aerul curat si nepoluat de acolo. Iar daca doriti sa ramaneti mai multe zile acolo, va stau la dispozitie si cateva cabane la fel de frumoase ca acest loc.

Impresii despre Cascada Valul Miresei

Va spun sincer ca cel mai mult m-au impresionat cele 3 autocare pline cu turisti maghiari din sat unde am lasat si noi masina. M-a impresionat deoarece cred ca sunt multi romani care nu stiu de existenta acestui loc minunat si acei oameni vin dintr-o alta tara sa viziteze locuri superbe din tara noastra, si nu in ultimul rand am fost foarte impresionata de faptul ca totul pare neatins de mana omului.

M-am simtit mandra sa vad ca tara noastra minunata este vizitata si de turisti de dincolo de granite.

Viziteaza Cascada Valul Miresei

Drumul e unul forestier, deci cel mai bine e sa lasati masina in sosea si sa plecati pe jos, pt ca asa veti putea vedea toate frumusetile naturii, masina va ramane curata, si veti face si putina miscare in aer liber. Mancarea din zona, cred ca o sa va satisfaca poftele, deoarece sunt ardeleanca si stiu ca mancarea din Ardeal e printre cele mai bune.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker