Frumusete

Cinci Greseli Care Te Pot Costa Frumusetea

Oricat de frumoasa ar fi o femeie, exista mici gesturi care o pot face sa-si piarda stralucirea, daca nu e atenta. Sa le aflam rapid ca sa ne asiguram ca nu le bifam!

Cinci Greseli Care Te Pot Costa FrumuseteaNu sta cocosata

E prima si poate cea mai importanta regula. Nu de putine ori vedem pe strada femei elegante, atente la tot ce inseamna look si fashion, dar neglijente cand vine vorba de postura.

Nu e nimic mai urat decat un spate gol aratat dintr-un tricou taiat adanc daca umerii sunt stransi unul in altul, adusi in fata sau cazuti dezolant. Cate dintre voi tineti spatele drept in timp ce cititi aceste randuri?

Nu-ti roade unghiile

E poate cel mai urat obicei pe care-l poate avea o femeie. Si cand spun unghiile, ma refer si la cuticule sau orice alta batatura de care ati putea trage cu dintii.

Nu conteaza nici macar ca esti la cinema si nu te vede nimeni in intuneric! N-o face pentru ca altfel o sa o faci si pe lumina, cel putin asta au demonstrat cercetatorii britanici.

Nu-ti musca buzele

Acest gest poate fi sexy in dormitor cand incerci sa-ti ademenesti iubitul in pat, dar in rest arata ca esti consumata pe dinauntru de fel si fel de monstri – ingrijorare, nerabdare, nervi. In plus, buzele muscate sufera teribil. Pielea lor se reface foarte greu si o sa para mereu zdrelite, indiferent cat ruj le aplici.

Nu-ti da ochii peste cap

Stim, esti regina dramelor. Daca nu poti fi teatrala nu esti tu, dar gaseste alte gesturi prin care ne poti transmite talentul tau. Acesta nu face decat sa tradeze ca ai lasat exasperarea sa ia locul sarcasmului.

Nu purta pantofi prea mici

Pana sa ajungem sa vorbim despre monturi dureroase, pentru ca o sa ajungem si acolo cu siguranta daca o tii tot asa, vreau sa-ti spun ca arati in pantofii care te strang ca o marioneta manuita de un papusar nepriceput. Schimba-i si uita-i!

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker