Sanatate

5 Alimente Care Doar Par Sanatoase Dar NU Sunt

alimente care par sanatoase si nu suntAfla cat e marketing si cat realitate in imaginea produselor care promit ca iti vor transforma dieta si ca te vor slabi intr-un mod spectaculos.

Produsele cu “zero grasime”

zero grasimiExista o disputa destul de mare in legatura cu grasimea saturata, pe care multi s-au chinuit sa o evite cu desavarsire. Exista totusi studii care au contrazis aceste temeri, deci aparent grasimea saturata si grasimea in general nu sunt otravuri. Ba mai mult, produselor carora le lipseste grasimea – de orice fel, nu numai saturata – le-au fost adaugate zahar si conservanti,pentru a le face la fel de apetisante.

Sucurile de fructe din comert

suc cu fructe din comertDesigur, fructele sunt extrem de sanatoase si necesare pentru corpul tau. Insa sucul de fructe pe care il cumperi din supermarket sau din diverse alte locuri nu pastreaza aceeasi promisiune. Deoarece produsul finit a fost obtinut in urma unor procesari, o parte dintre vitamine si enzime au fost distruse, iar in locul lor au fost adaugati, de multe ori, conservanti si zahar.

Bauturile pentru sportivi

bauturi pentru sportiviCreate special pentru cei care depun mult efort fizic, acestea contin cantitati mari de electroliti si zahar. Practic, ele au la fel de mult zahar precum bauturile obisnuite, asa ca, daca obisnuiesti sa eviti zaharul, evita-le si pe ele.

Alimentele pentru vegetarieni

alimente pentru vegetarieni 1Cum in ultima vreme dietele vegetariene sunt din ce in ce mai adoptate, au si aparut diverse produse promovate sub aceasta umbrela. Insa ele nu fac parte din categoria mancarurilor sanatoase, pentru ca sunt extrem de procesate si pline de conservanti. Printre cele pe care ar trebui sa le eviti sunt cascavalul vegetarian, preparatele din soia, care sunt artificiale, sau alte inlocuiri ale proteinei animale in mod artificial.

Cerealele pentru micul dejun

cereale 1Multe dintre acestea iti promit o viata sanatoasa, slabire rapida si multe alte minuni. Le gasesti in ambalaje colorate, cu mentiuni de gusturi nemaipomenite. In realitate insa, atunci cand le vei citi eticheta, vei observa ca sunt pline de cereale procesate, coloranti si zahar.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker