Fii Tu

5 Calitati pe care le cauta orice barbat singur si inteligent la o femeie

Jacob Tomski, autor al cartii Heads in Beds, a intocmit o lista a calitatilor pe care orice barbat tanar, inteligent si singur spera sa le gaseasca la o femeie in primele 5 minute de la intalnire. Exista anumite lucruri, spune Jacob, care transforma o intalnire intr-o… intalnire

5 calitati pe care le cauta orice barbat singur si inteligent la o femeie

1. Accepta-ti calitatile, asuma-ti faptul ca esti o femeie minunata!

Chiar daca e dificil, e esential sa realizezi si sa accepti faptul ca esti o persoana extraordinara. Asta nu inseamna sa fii prinsa in propriul ego si sa-ti tii nasul pe sus, ci inseamna sa nu fii nesigura, sa nu razi cand nu e cazul sa razi si sa nu accepti orice spune celalalt inainte de a asculta ideea pana la capat si inainte de a o trece prin filtrul mintii tale. In felul asta vei transmite naturalete..

2. In loc sa fii amuzanta, fii sincera!

Cei mai multi oameni spun ca principalul lucru pe care il cauta la un potential partener de cuplu este… simtul umorului – si in cazul barbatilor, si in cazul femeilor. Astfel presiunea de a fi amuzant/a este atat de mare incat, in combinatie cu emotiile unei prime intalniri, poate duce la dezastru. In loc sa faci glume intruna sau sa fii sarcastica, alege sa fii sincera. Nu e nevoie sa spui glume fara oprire; daca ai simtul umorului, celalalt isi va da seama oricum.

3. Vino neinsotita – fizic si mental

Jacob spune ca in trecut avea obiceiul sa-si „invite” mental la intalnire si cativa prieteni care apoi urmau sa catalogheze femeia cu care se intalnea in functie de propriile lor criterii – sa rada de felul in care se inbraca, de jobul ei sau de faptul ca e vegetariana. Daca stai sa te gandesti un pic, majoritatea facem asta. Gesturile partenerului de intalnire iti poate aminti de povestile unei prietene, de nemultumirile sale, de faptul ca, de exemplu, nu ar suporta sa il vada cu mancare pe fata. Insa tie ti se poate parea dragut! Asadar, incearca, pe cat posibil, sa vii la intalnire singura – fizic si mental, pentru ca el va simti diferenta.

4. Incearca sa fii prezenta 100%!

In momentul in care partenera de intalnire este cu gandul in cu totul alta parte decat la ceea ce se discuta, simti asta imediat, spune Jacob. Fie se uita in alta parte, fie isi rasuceste o suvita de par sau aranjeaza servetelul pe masa. Cand, insa, ii simti ochii pe buzele tale si expresia ei reactioneaza rapid la orice cuvant, tensiunea romantica este deja la cote inimaginabile!

5. Arata-ti pasiunea!

Nu, nu e vorba de pasiunea pentru el, ci de orice altceva faci tu cu pasiune – poate sa fie locul de munca sau poate un hobby. In momentul in care o femeie vorbeste despre pasiunile ei, spune Jacob, intreaga fata i se lumineaza, este vie si incredibil de atragatoare si sexy.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker