Relatii

7 Lucruri De Nesuportat La Barbati

7 Lucruri De Nesuportat La BarbatiMai jos voi insira cele 7 lucruri pe care eu le consider intolerabile la un barbat. Probabil ca fiecare dintre voi are alte 7 lucruri, dar cred ca macar 3-4 din cele descrise de mine se gasesc pe lista fiecarei femei

1. Dintii patati de tutun, vin rosu sau cafea nu sunt absolut deloc sexy

Nu sunt absurda si nu cer zambet hollywoodian, dar daca atunci cand deschizi gura am senzatia ca te-ai certat cu periuta de dinti, probabil ca singurul gand care imi va trece prin minte va fi cum sa scap cat mai repede de zambetul tau murdar, la propriu.

2. Unghii mortale

Nu ti se pare normal sa iti faci manichiura la salon? Pune mana pe o unghiera si taie-ti cat de scurt si cat mai des unghiile. Daca ele sunt mai lungi decat ale mele avem o problema, daca sunt murdare avem o problema, daca ti-ai pastrat una mai lunga la degetul mic (ca sa te poti scobi mai bine intre dinti) avem iar o problema.

Aaaa, si daca ai unghii ingrijite la maini dar atunci cand iti dai sosetele jos observ ca ai putea sa ma decapitezi dintr-o lovitura cu unghiile de la picioare, avem din nou o problema.

3. Parul din nas ce flutura in vant

Eu cred ca in toate revistele pentru barbati ar trebui sa scrie pe prima pagina cu litere de-o schioapa: “Locul parului din nas este in nas”.

7 Lucruri De Nesuportat La Barbati 1Nu inteleg la ce se asteapta barbatii cu fuioare nazale, sa le soptim cat sunt de sexy si sa ii mangaiem delicat pe stuful ce se iteste din nas? Bleah.

4. Dumbrava dintre picioare

Mi se pare o dovada de maxima nesimtire sa te astepti ca partenera ta sa fie epilata ca in palma in timp ce tu atunci cand te dezbraci scoti la iveala un adevarat tufis.

La sex oral nu te astepta decat din partea femeilor care gasesc imposibilitatea de a respira sexy.

5. Lenjeria intima uzata

Sosetele gaurite si chilotii destramati sunt ca un dus rece pentru mine. Tu ce iti inchipui ca ma va cuprinde un val de tandrete, voi inhata un ac si iti voi coase lenjeria in tip ce iti fac sex oral? Mai viseaza.

6. Sosetele nepotrivite

7 Lucruri De Nesuportat La Barbati 2 Mi se face rau de fiecare data cand vad un barbat cu sosete negre la adidasi albi si sosete albe la incaltari negre. Mai bine poarta rosii, macar voi crede ca esti excentric, nu lipsit de bun gust.

7. Aspectul neingrijit

Exista doar 2 cazuri in care o femeie va accepta cu zambetul pe buze ca tu sa ai un aspect  neingrijit si te va gasi si sexy pentru asta: tu ai fluturat un portofel doldora de bani si ea e o prostituata, sau ea este oarba si deci incapabila sa vada cum arati.

Ma intreb care sunt scuzele barbatilor pentru toate lucrurile de nesuportat de mai sus.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker