Horoscop

Barbatul Gemeni in pat, in relatie si ce femei prefera

barbatul gemeniBarbatul Gemeni este un vrajitor al cuvintelor si un maestru al comunicarii. Nu e vorba de discutii banale sau de discutii despre vreme cu acest om. El este un intelectual, cautand intotdeauna sa acumuleze mai multe informatii si cunostinte. Briliant, curajos si mercurial, nativul Gemeni este multe lucruri, dar niciodata plictisitor.

Totul despre barbatul gemeni

Un Gemeni este atat Dr. Jekyll, cat si Mr. Hyde, un amestec de demon si inger. Gemenii pot vedea ambele fete ale oricarei probleme si are o opinie extrem de echilibrata pe subiecte variate de la simplu la controversat.

Barbatul gemeni in pat

Barbatul gemeni in pat nu va obosi repede, dar nici pasional in mod deosebit nu este. El joaca un rol dublu – cel in care este participant si celalalt in care este spectator. Daca is doreste cu adevarat, ar putea satisface orice femeie, deoarece stie exact ce trebuie sa faca.

Ideea de sex il excita mai mult decat actul in sine. Deci, in timp ce face acest lucru, isi satisface curiozitatea despre cum se face; asa cum femeia ii raspunde, el intre timp studiaza, toate reactiile. El este intotdeauna atat cel care munceste, cat si publicul.

Sexul cu luminile stinse este egal cu zero. Oglinzi peste tot, ca sa vada jocul iubirii din toate unghiurile. Acest lucru il va stimula.

Se incalzeste treptat. Cunnilingus nu este in mod special punctul lui forte, si felatia nu-l face sa se dezlantuie; dar iubeste si alte preludii. El poate prelungi preludiul pana la infinit; el ii va inghiti urechea, ii va masa spatele si va juca jocul acesta de excitare artistica, pana in panzele albe. Actul propriu-zis este de obicei scurt si salbatic.

Barbatul gemeni indragostit

Cand barbatul Gemeni este indragostit, este greu de spus cat timp va dura. El are nevoie de schimbare si raspunde bine la entuziasmul si la natura surprinzatoare a celui iubit.

Un Gemeni este loial femeii in mintea sa. Dar exista multe compartimente. Nu veti fi invitata neaparat sa faceti parte din toate. Acesta este de fapt, un lucru bun.

Atata timp cat barbatul dvs. Gemeni are domenii de interes care nu implica ispite din partea altei femei, aveti un barbat fidel in viata voastra. Ii place sa vorbeasca si sa spuna adevarul. Asculta intotdeauna de barbatul tau Gemeni. El va va spune tot ce trebuie sa stiti despre stadiul in care se afla relatia voastra.

Barbatul gemeni in relatie

Daca se gandeste la o viata cu tine, veti discuta despre asta impreuna in cel mai mic detaliu. Imaginea lui despre viitorul cuplu va va uimi in detalii si previziuni. Continuati sa ascultati si veti afla daca chiar veti fi mai mult decat o imagine in mintea sa. Are obiceiul de a spune tot!

Ce femei prefera barbatul gemeni

  • Curajoasa, sociabila si fermecatore
  • Gelozia si posesivitatea nu trebuie sa fie prezente.
  • Cunostintele aprofundate sau expertiza intr-un domeniu de cunoastere pot atrage rapid atentia acestor barbati
  • Trebuie sa fii pregatita sa uiti si sa ii ierti pe acesti indivizi pentru trecutul lor
  • Femeile cu gusturi scumpe si apreciere pentru frumusete
  • Aceste femei ar trebui sa inteleaga ca oamenii atragatori si fermecatori primesc intotdeauna atentie
  • Deoarece femeile Balante se apropie de calitatile mentionate mai sus, ele sunt cele mai compatibile cu acesti barbati

Este barbatul gemeni gelos?

Daca exista un sentiment pe care Gemenii nu il stiu, acesta este gelozia, pentru ca nu este deloc posesiv in dragoste. Pentru el, dragostea rimeaza cu independenta si nu intelege de ce ar trebui sa fie altfel, asta este tipul de relatie care i se potriveste perfect.

Ce cadouri ii plac

Mergeti undeva unde nu a mai fost, cumparati-i o carte cu instructiuni practice, dati-i ceva care are litere pe ea sau poate fi folosit pentru a scrie, a discuta sau a fotografia. Ii plac diversele gadget-uri, lucrurile ciudate, mici, care pot fi folosite pentru telefon sau pentru a crea ceva cu mainile goale. El doreste libertatea sa-si foloseasca darul. Indiferent ce decideti sa ii daruiti babatului Gemeni, faceti totul cu zambetul pe buze. Acesta ar putea fi singurul lucru de care aveti si are nevoie.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker