Horoscop

Barbatul Varsator in pat, in relatie si ce femei prefera

barbatul varsatorSa facem un lucru clar inca de la inceput. Barbatul Varsator nu este “sclavul” nimanui si ar fi o greseala sa presupunem acest lucru. Un liberal si un om independent, acest om are intentia de a face din lume un loc mai bun pentru toata omenirea. Aceasta abordare grandioasa poate parea putin coplesitoare atunci cand va intalniti pentru prima data cu omul, dar el este intr-adevar un geniu atunci cand vine vorba de ganduri si idei noi.

Totul despre barbatul varsator

Nativul Varsator este, de asemenea, inventiv si original, surprinzand cu solutii uimitoare si creative, toate menite sa schimbe lumea sau cel putin acel colt mic unde se afla – EA. Intelectual, umanitar si vizionar, un Varsator este, de obicei, putin cam nebunatic. Daca credeti ca sunteti pregatite pentru obiceiurile sale excentrice, atunci – go for it.

Barbatul varsator in pat

Barbatul varsator in pat? Aiurea!! El poate face sex oriunde, oricand si are nevoie doar de cineva care sa-l urmeze. Apetitul sau sexual este mare, dar el poate resizta fara sex si luni de zile. In spatele acestui comportament pe care multi il pot gasi confuz, se ascunde puterea convingerilor sale si a intregului sistem de valori pe care majoritatea oamenilor nu le au.

Daca el crede dintr-un motiv oarecare, ca cel mai bine este sa ramana singur pentru o vreme, chiar daca femeia perfecta sta in fata lui, tot va refuza pe premisa ca femeia il va astepta indiferent de cat timp are nevoie. Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor, sexul pentru el inseamna viata, chiar daca nu se afla intr-o relatie serioasa.

Barbatul varsator indragostit

Cand Barbatul varsator este indragostit, nu va sti exact cum sa-ti arate. Pe de o parte, el va dori sa arate cat de interesant si incredibil este, dar pe de alta parte, el va avea probleme in a comunica tot ce simte. In mod obisnuit, acesta este a zodie condusa de Saturn si pentru a-si exprima dragostea, Varsatorul are nevoie de un sentiment de siguranta si incredere, uneori fiind greu sa realizeze acest lucru.

Barbatul varsator in relatie

Barbatul Varsator poate fi dificil intr-o relatie. Soarele este in detrimentul sau si acest lucru il face vulnerabil la tot felul de probleme si, uneori, il face sa ia tot ceea ce se spune mult prea ca un afront personal. Nu va fi ranit atat de usor, datorita personalitatii sale foarte puternice, dar simtul nerespectarii constante il poate face distant si detasat, ca si cum persoana cu care se afla nu merita sa-i inteleaga personalitatea. Acest lucru poate fi dificil chiar si pentru un partener cu o personalitate foarte puternica, iar cel mai important este sa stabiliti acorduri clare cu privire la modul in care ambii parteneri se vor apropia unul de celalalt, imediat dupa inceperea relatiei.

Ce femei prefera barbatul varsator

  • Inteligenta si puternica
  • La fel de sociabila ca el
  • Puternica si independenta
  • Optimista

Este barbatul varsator gelos?

Varsatorul nu este cu adevarat gelos. Pentru el, Dragostea este mult peste considerentele materiale. De asemenea, este capabil sa va oferea increderea lui aproape orbeste si va asteapta sa aveti aceeasi atitudine fata de el. El a vazut dragostea in fiecare zi, fara planuri, fara frica de a te pierde. De ce sa strici o poveste atat de frumoasa din cauza lucrurilor mici? Varsatorul vede dincolo de gelozie si posesivitate.

Ce cadouri ii plac

Orice gadget modern, stralucitor, va rezolva situatia. Ca un mic copil cand va primi un nou laptop sau un telefon, cu un manual de instructiuni mai lung decat enciclopedia. Vrea sa citeasca … orice, de la etichete pe o sticla de detergent, pana la romane science fiction. Acesta este un om care nu-i pasa prea mult de ziua de nastere sau de aniversarile sale, dar ii place sa fie surprins de ceva de care are nevoie cu adevarat.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker