Fun

Cei Mai Sexy Actori Trecuti de 50 de Ani

Am ales 5 exemplare care, chiar daca au trecut de varsta de 50 de ani, starnesc in continuare pasiuni in randul femeilor

George Clooney

George ClooneyA trecut doar de un an pragul de 50, dar parca arata mai bine ca oricand. Si nu o spun doar eu, ci o lumea intreaga, doar nu degeaba a fost ales de 2 ori “cel mai sexi barbat in viata” sau “cel mai ravnit burlac”. El si-a facut debutul in cateva seriale, primul fiind E/R dar primele roluri mai importante au fost The Perfect Storm sau O Brother, Where Art Thou?

Intre timp si-a completat filmografia cu peste 60 de filme dintre care Ocean’s Eleven, Syriana, Burn After Reading, Up in the air, The American, The Descendants. George are la activ un premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar (Syriana) si o multime de nominalizari. George Clooney este un activist dedicat care lupta neincetat pentru drepturile omului.

Denzel Washington

Denzel Washington

Este unul dintre cei mai fermecatori actori de culoare, al carui talent a fost recompensat cu doua premii si 3 nominalizari la Oscar.

Putini stiu probabil ca actorul este un crestin devotat care si-a dorit sa ajunga preot. De asemenea are o viata de familie foarte echilibrata, el fiind casatorit din 1983 cu actrita Pauletta Washington cu care are 4 copii.

Filmografia lui cuprinde peste 50 de titluri, dintre care o multime de blockbustere precum: American Gangster, Training Day, Philadelphia, Man on fire, Malcom X, Remember the Titans.

Antonio Banderas

Antonio Banderas

Daca ai cauta definitia unui macho, probabil ca ai gasi poza lui Banderas. Si nu pentru ca ar zbura din floare in floare (este casatorit din 1996 cu Melanie Grifith)  ci pentru ca se apropie perfect de imaginea de latino-lover.

El nu este doar un sex-simbol al marilor ecrane, ci si un actor foarte talentat care a incercat o paleta larga de roluri. Memorabile sunt rolurile de El Mariachi sau Zorro, dar si altele in filme precum Frida, Femme fatale, You will meet a tall dark stranger, La piel que habito etc.

Viggo Mortensen

Viggo MortensenEste un artist in toata regula cu o multime de talente: el nu este doar actor ci si poet, muzician, pictor si fotograf.
S-a nascut in New York, din mama americana si tata danez.

Rolul care l-a facut celebru este Aragorn din trilogia Stapanul inelelor, dar cele mai reusite roluri mi se par cele din filmele lui Cronenberg, A History of violence si Eastern Promises si din The Road.

David Duchonvy

David DuchonvyL-am remarcat cu toatele in rolul lui Fox Mulder din Dosarele X, dar serilalul Californication i-a confirmat statutul de sex-simbol. Ambele seriale i-au adus cate un Glob de Aur si o multime de admiratoare.

Actorul are la activ peste 50 de filme dintre care Evolution, Zoolander sau recentul Goats.

Alti actori care, in ciuda varstei, starnesc pasiuni sunt: Colin Firth, Liam Neeson, Hugh Grant, Rupert Everett, Daniel Day Lewis, Richard Gere.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker