Fun

Cei Mai Sexy Tatici De La Hollywood

Printre cei mai sexy tatici de la Hollywood, care apar frecvent in presa, se numara David Beckham, Brad Pitt si Johnny Depp. Bineinteles, numarul lor este mult mai mare, asa ca va propunem un top cu cei mai sexy tatici de la Hollywood.

1. Brad Pitt fostul Angelinei Jolie si este tatal a 6 copii, 3 biologici si 3 adoptati, familia lui fiind una dintre cele mai numeroase de la Hollywood. El si-a dovedit latura de parinte dupa despartirea de Jennifer Aniston, cu care nu a reusit sa aiba niciun copil. Potrivit apropiatilor, Jennifer inca nu isi dorea atunci o familie numeroasa, lucru pe care l-a regretat mai tarziu.

cei mai sexi tatici

2. Ben Affleck este casatorit cu Jennifer Garner si pare ca are o familie perfecta. El este tatal a doua fetite si al unui baietel, nascut anul trecut. Casatorie lui Ben Affleck cu Jennifer Garner este considerata printre cele mai solide de la Hollywood.

cei mai sexi tatici

3. Johnny Depp a dovedit in ultimii ani ca este un parinte foarte grijuliu si, desi s-a despartit de partenera lui de viata, Vanessa Paradis, cu care a fost impreuna timp de 14 ani, el este considerat in continuare unul dintre cei mai sexy tatici din lume. El este tatal a doi copii, ambii conceputi cu actrita si cantareata Vanessa Paradis.

cei mai sexi tatici 1

4. Orlando Bloom este casatorit cu modelul Miranda Kerr si are un baietel dolofan, Flynn, extrem de simpatic. El si Miranda sunt considerati unul dintre cele mai reusite cupluri de la Hollywood.

cei mai sexi tatici 2

5. David Beckham, una dintre cele mai fotografiate celebritati din lume, s-a dovedit, contrar asteptarilor, un adevarat barbat de casa. Casatorit cu Posh de la Spice Girls, el este tatal a 3 baieti si o fetita, Seven Harper, cu care apare frecvent in public spre incantarea fanelor. De asemenea, el este vazut mereu in compania celor trei fii, pe terenul de fotbal.

cei mai sexi tatici 3

6. Chris Hemsworth a devenit tata la 29 de ani si este considerat unul dintre cei mai sexy barbati din lume, si pe buna dreptate, fizicul lui este ireprosabil. El este tatal unei fetite de aproape un an, India Rose, si nu o data a fost numit de mai multe publicatii pentru femei unul dintre cei mai sexy tatici din lume.

cei mai sexi tatici 4

7. Matt Damon este tatal a 4 copii, 3 biologici si unul adoptat, si se pare ca este foarte incantat de rolul de parinte. Desi se fereste de ochii presei, el a fost fotografiat in nenumarate randuri jucandu-se cu cei 4 copii.

cei mai sexi tatici 6

 

8. Tom Cruise este considerat in continuare unul dintre cei mai sexy actori si tatici de la Hollywood. Aflat la varsta de 50 de ani, mereu intr-o forma de zile mari, el este tatal a doi copii adoptati cu fosta lui sotie Nicole Kidman, si tatal unul copil biologic, Suri, cu Katie Holmes, de care s-a despartit anul trecut.

cei mai sexi tatici 7

9. Javier Bardem a devenit tatic de putin timp si pare sa ii priasca, el fiind o constanta in topurile celor mai sexy barbati din lume. Javier este intr-o relatie serioasa cu Penelope Cruz si are un baietel care implineste pe 26 ianuarie, 2 ani.

cei mai sexi tatici 110. Hugh Jackman poate fi considerat printre cei mai “de casa” actori de la Hollywood. Aflat intr-o casatorie de multi ani, din 1996, el pare extrem de fericit, alaturi de sotia sa, Deborra-Lee Furness, si cei 2 copii.

cei mai sexi tatici 9

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker