Casa & Gradina

Culorile Regale – Amenajare Cu Gust

Culorile RegaleSunt unele culori care, fara un motiv anume, ne plac mai mult decat celelalte. Sunt pur si simplu tonul potrivit la momentul potrivit, sunt distinse, ne fac sa ne simtim confortabil si ne fac sa ne simtim speciali.

Este si cazul culorilor regale. Pe care le recomandam cu caldura tuturor celor care nu stiu de unde sa porneasca in amenajarea casei. Iata 5 nuante pentru inspiratie.

Purpuriu

Stim ca purpuriul, movul sau magenta simbolizeaza regalitatea, iar daca stii cum sa o folosesti in modul potrivit si adecvat, poti transforma orice camera intr-una plina de stil si de bun-gust. Folosind combinatii diferite de umbre si cateva accesorii victoriene, poti crea cu usurinta ceva ce s-ar mula pe viziunea ta regala.

Verde smarald

Bogat in aspect, in trend si foarte stilat, verdele smarald arata foarte bine pe suprafete intinse si pe obiectele vechi de mobilier. Folosit sporadic in biroul casei tale poate amplifica aspectul si pentru a-l mentine mereu la moda.

Aur roze

Mai mult decat auriul sau rozul, aurul roze ofera oricarei camere un design care iti taie respiratia la prima vedere. Iti da senzatia unei atmosfere intime si confortabile.

Rosu burgundy

Este o alegere masculina si incredibil de trendy in acelasi timp. Oxblood de Burgundia, numele exact al culorii, emana aventura, intr-un mod foarte dramatic. Imbinat cu niste culori neutre, poate fi combinatia perfecta pentru orice persoana care si-a dorit vreodata sa locuiasca intr-un castel regal.

Albastru ultramarin

Albastrul ultramarin poate cuceri orice privire, defineste un spatiu usor sobru, dar familiar, contureaza foarte bine piesele de mobilier si este adecvat unor case cu camere spatioase.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker