Relatii

Cum Sa Iti Seduci Partenerul In Fiecare Zi

Sa afli cum sa iti seduci partenerul nu este o sarcina usoara. Mai degraba, trebuie sa stiti sa va pastrati atitudinea si interesul fata de partener vii pentru a evita indiferenta si o relatie monotona.

Cum Sa Iti Seduci Partenerul

Un ghid – Cum Sa Iti Seduci Partenerul

Seducarea partenerului dvs. este o abilitate specific umana care are loc in mod normal in etapele initiale ale unei relatii. La inceput, ambii parteneri sunt mai vulnerabili sa fie vrajiti si captivati de cealalta jumatate.

  • Ar trebui sa stiti ca, desi este comuna in primele etape, nu trebuie neaparat intotdeauna sa ramana asa. De fapt, a face exact opusul este cheia pentru gasirea unui echilibru perfect intre pasiune si rutina.
  • In relatiile romantice, acele mici jocuri, atingeri si afisari vizibile de efort tind sa dispara odata cu trecerea timpului. Nu va simtiti rau daca intr-un anumit moment va veti gasi gandindu-va cum se intampla lucrurile.
  • Astazi, va dam un sfat pe care ati dori sa-l aplicati relatiei dvs. pentru a revigora si pentru a mentine acea flacara vie intre dvs. si a partenerul vostru.
  • Amintiti-va, pastrarea ideilor proaspete, punerea in practica si acordarea atentiei detaliilor, pentru a fura o anumita atentie, toate incep de la acelasi punct: atitudinea dumneavoastra.
  • Acesta este motivul pentru care prezentam cele 5 sugestii pentru revigorarea pasiunii si dorintei partenerului dvs. Pentru a aprinde din nou focul, o atitudine pozitiva este o necesitate.

Sfaturi privind seducarea partenerului si mentinerea in viata a pasiunii

1. Uitati in intregime de rutina

Rutina este, fara indoiala, unul dintre cei mai mari dusmani ai unei relatii.Cu toate acestea, nu vorbim de rutinele de serviciu sau de sarcinile zilnice pe care trebuie sa le rezolvati. Vorbim despre rutinele in relatii: intotdeauna faceti acelasi lucru, mancati in aceleasi locuri, folosind acelasi pozitii sexuale si asa mai departe.

rutina trebuie sa disparaDeja stiti tot ceea ce va face partenerul dvs. in prealabil este atat de cumplit si plin de durere pentru multi. Nu exista nici o indoiala: trebuie sa fim inovativi in aceste cazuri.

2. Fiind singuri, doar tu si cu el/ea

Pentru aceasta, ar trebui sa stiti ca, in timp ce copiii au cea mai mare au cea mai mare atentie din partea d-voastra, nu ar trebui sa fie o scuza pentru ca nu incercati.De asemenea, va puteti seduce ocazional, creand o atmosfera potrivita pentru partenerul dvs.

Planificati o intalnire de cel putin doua ori pe saptamana sau o data la doua saptamani, doar pentru a va distra si a va bucura de compania celuilalt.Familia, munca si responsabilitatile sunt importante.

3. Seduce, indiferent de ce zi este

“Astazi este aniversarea noastra, asa ca voi cumpara flori si voi face dragoste cu el / ea”.Dar asta este singura ta scuza pentru a face aceste lucruri ?! Sigur, amintirea datelor importante si atentia la detalii este minunata. Cu toate acestea, daca este singura scanteie care a mai ramas, actul devine doar o amintire trista a timpurilor fericite.

Practic, aceste sfaturi sunt aici pentru a va reaminti ca aveti pe cineva care este iubit chiar langa dumneavoastra. Faceti un efort si nu fi-ti lenes cu seductia! In acest fel, partenerul dvs. va fi mai receptiv si va fi mai bun la toate sarcinile (precum si in pat).

seduce4. Chiar daca s-ar parea evident – experimentati!

Nu exista o seducere mai buna daca incercati impreuna experiente noi.Nu aveti nevoie sa calatoriti in destinatii exotice, sa mancati in fiecare zi in oras sau sa calatoriti in locuri costisitoare in fiecare saptamana, pentru a va schimba relatia.

Seductia este o atitudine si o stare de fapt care depinde foarte mult de modul in care te apropii de partener.
Deschideti posibilitatea de a experimenta impreuna lucruri noi si simple.

5. Exprimati-va: spuneti ce simtiti!

O parte din pierderea seductiei si pasiunii are de a face cu modul in care ne oprim sa ne aratam dragostea fata de persoana noastra speciala de-a lungul timpului.Suntem intr-un fel de cerc inchis, evitand orice fel de comunicare.

experimenteazaImbratisarea, sarutarea, mangaierea, completarea, schimbarea cuvintelor calde … toate acestea sunt detalii care hranesc si intaresc o relatie. Acestea permit seductiei sa alerge mereu in salbaticie, libera si sa ne reaminteasca ce ne aduce impreuna ca un cuplu.

Nu repetati niciodata ceea ce ar trebui sa faceti in comun cu partenerul dvs. Daca pastrati o astfel de pozitie indepartata si interpersonala, veti complica relatia dvs. mai mult.

Cel mai bun lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa comunicati si sa spuneti ce vreti partenerului dvs. Procedand astfel si urmand sfaturile de mai sun despre Cum Sa Iti Seduci Partenerul, intotdeauna veti ajunge la o concluzie reciproca.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker