Relatii

Cum Sa Te Mariti – Daca Vrei

Cum Sa Te Mariti Daca Vrei 2Ati observat ca o femeie grasa are drept prietena cea mai buna, de obicei, tot o femeie grasa? Ei bine, asa se intampla si in relatii, doar ca nu este despre kilograme.

Este incredibil cum poate sa afecteze grupul de prieteni viata unui singur individ inocent. Si cum omului cu pricina i se mai si pare ca a avut control total asupra actiunilor sale, ca le-a gandit si ales el singur, in deplina si inviolabila libertate, si ca nu a fost influentat deloc in deciziile grele pe care le-a avut de luat.

Am observat ca, daca o femeie prietena pleaca in alta tara si se intampla sa aiba la serviciu acolo niste colege grase cu care se intelege bine, sunt sanse mari sa coboare stacheta si ea. Si sa se lase pe tanjala, acceptand senina kilogramele care i se tot strang pe solduri, pe spate, pe maini. Abia cand se intoarce de sarbatori acasa si isi vede prietenele care au fost atente mereu la dieta are un soc.

Sufera ca un caine, mai e si Craciun, toata lumea face bunatati. Dar apoi pleaca inapoi in tara indepartata si se ascunde in mod confortabil dupa muntele de grasime al suratelor. Se consoleaza cu ideea ca, daca ea este doar un pic mai slaba decat ele, nu este niciun dezastru.

Am mai observat ca, daca intr-un grup de prieteni sunt cativa care cheama o femeie sa-i ajute saptamanal la curatenie, lucrul asta ajunge sa li se para celorlalti normal si tind si ei sa obtina acelasi lux. Insa in gastile in care nimeni nu detine in cosul saptamanal o astfel de femeie, este aproape un sacrilegiu sa-ti iei una.

Daca o faci pana la urma, incerci sa tii secret, sa nu ajungi ciuca batailor si tinta pentru oua stricate metaforice la tine in grup. Si asa se intampla si cu ce branduri de haine cumperi, cu marca de vin si pretul per sticla sau masina pe care o conduci.

Asa e si in dragoste. Oamenii de stiinta chiar au demonstrat ca, daca un cuplu de prieteni apropiati anunta brusc ca se despart, te apuca si pe tine nebunia. Iar sansele ca tu sa te desparti in curand cresc cu 75%. Chiar daca aveai probleme in cuplu si inainte sa se desparta prietenii tai buni, ti le indesai sub covor sau te amageai cu ideea calduta ca tuturor ne este greu. Cand unii zic, insa, ca ei nu mai pot, prinzi curaj si incepi sa te uiti la partener ca gaina la margica, adica. Iti vine si tie pofta sa dai bir cu fugitii.

Daca petreci mult timp cu oameni single si doar cu oameni single, ti-e mult mai greu sa te arati deschisa pentru o relatie si sa te legi la cap. Ca doar stim ca oamenii single petrec bine si se distreaza ca nimeni altii, in timp ce ceilalti, pentru ca trebuie sa tina cont si de partener, se cam lasa pe tanjala.

In timp ce omul single are pe platouasul zilnic concerte, festivaluri de film, mese in oras, pahare de vin prin nu stiu cate locuri si excursii la mare, unde se culca la ora 5, omul din cuplu e cam obosit si nu mai iese. Prin urmare, daca vrei sa incepi o relatie, poate e mai bine sa te intalnesti si cu alti prieteni, care au si ei pe cineva.

Cum Sa Te Mariti Daca Vrei 1Concluzia

Daca vrei sa te mariti, stai pe langa cupluri. Daca esti intr-o relatie si vrei sa te mariti, o sa ajute faptul ca altii se iau cu acte in jurul tau. O sa fii chemata la tot felul de evenimente cu oameni casatoriti si pana la urma se leaga ceva. Iar daca vrei sa slabesti, stii tu ce ai de facut. Numai bine.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker