Fun

De ce isi cumpara barbatii masini scumpe

barbatii si masinile scumpeNu stiu daca te-ai intrebat vreodata de ce majoritatea barbatiilor vor masini scumpe. Poate e un hobby pentru unii, poate altii pur si simplu nu au pe ce sa isi cheltuiasca banii, poate ca aia sau aialalta. Mie, experienta si un studiu britanic imi spun ca singurul motiv este FEMEIA.

Studiul britanic spunea ca femeile sunt atrase de barbatii cu un status financiar ridicat iar barbatii sunt atrasi exclusiv de aspectul fizic. Studiul a fost facut de Universitatea Cardiff din Tara Galilor si scoate in evidenta un lucru pe care cu totii il stim deja de mult timp, fapt care pana acum nu fusese dovedit stiintific: femeile prefera intotdeauna un barbat care conduce o masina scumpa in locul altuia care chiar daca este mai tanar, are o masina modesta.

Michael Dunn, organizatorul acestui studiu s-a bazat in special pe reactiile pe care le au femeile atunci cand sunt abordate de un barbat care oprea in fata lor o masina de cateva sute de euro iar apoi alta de cateva sute de mii de euro.

Femeile cu varste cuprinse intre 21 si 40 de ani au fost rugate sa aleaga intre doua fotografii in care acelasi barbat era la bordul unui Bentley Continental repspectiv la bordul unui Ford Fiesta, fara a sti care este scopul. Cum era de asteptat, majoritatea au ales poza cu barbatul din Bentley.

  • Din studiul care a fost facut pe barbati reiese ca principala atractie a barbatului atunci cand vede o femeie, este aspectul, indiferent de statusul social, job sau studii. In cadrul aceluiasi studiu, profesorul Michael Dunn a mai observat si faptul ca majoritatea barbatiilor prefera o blonda dotata pentru aventuri si o bruneta frumoasa dar modesta pentru intemeierea unei familii.

Asadar, daca ne gandim putin la asta ajugem la concluzia ca o masina bengoasa iti poate aduce prima iubire adevarata. Investim in ea pasiune, bani, timp si nervi, iar tot ce facem cu masina devine sugestiv si are o puternica conotatie sexuala: o scoti, o privesti, o lustruiesti, o freci cu zel, esti foarte atent cu ea, o speli cu grija si te asiguri ca intotdeauna este bine lubrifiata. Cand functioneaza la parametrii normali iti da un extraordinar sentiment de satisfactie, mai ales cand are un motor puternic care te face sa vibrezi ori de cate ori apesi pedala de acceleratie.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker