Relatii

De Ce Mimeaza Femeile Orgasmul

de ce mimeaza femeile orgasmulDaca esti barbat probabil crezi ca tie nu ti s-a intamplat niciodata, nici o femeie nu a simulat ca ai adus-o pe culmile extazului, toate au ajuns acolo cu adevarat. Ai chiar metode consacrate de care te folosesti pentru a verifica marele O.

Eu ma aflu aici pentru ati spune ca o femeie poate arata ca si cum tocmai ar fi trecut printr-un orgasm multiplu fara sa fi terminat macar o data.

Marea intrebare e de ce mint femeile in privinta orgasmului

La prima vedere asta nu le aduce nimic bun, barbatul mintit va crede ca e un zeu al sexului, desi nu e cazul, iar femeia va ramane fara extaz.

Uneori femeile mint in privinta orgasmului pentru ca le este mila de bietul amarat care munceste de o ora sa le satisfaca si nu obtine nimic

Sunt atat de multe lucruri care pot impiedica o femeie sa se concentreze asupra propriilor trairi incat orice, de la cum ii sta lui parul pana la faptul ca tocmai si-a amintit ca trebuie sa cumpere paine, poate sta in calea marelui O.

Ce e mai simplu, sa intrerupi un om care munceste din greu pentru a-i da parul cu fixativ sau sa simulezi orgasmul si sa speri ca a 2-a oara parul ii va sta mai bine?

Alteori ne simtim jenate sa recunoastem ca de fapt nu am vrut sa facem sex

Am initiat procesul intr-un moment de slabiciune si acum in timp ce el gafaie deasupra ne dam seama ca am prefera sa nu facem asta. Nu poti sa il bati pe umar si sa ii spui: “Auzi, domnu’, eu m-am razgandit”, asa ca tipi de parca ti-ar fi explodat o petarda in fata si ii spui ca a fost minunat.

Se mai intampla ca el sa fie total nepriceput iar tu sa nu ai nici un chef sa ii explici ce a facut gresit pentru ca urmeaza sa va vedeti zilnic la birou si barbatii nu sunt prea amabili cu femeile care le spun ca habar nu au cum arata sexul ce sa mai vorbim despre cum se face.

Iar alteori simulam pentru ca nu mai putem face fata partenerului

Daca el, dornic de sex sportiv se asteapta sa iti produca 3 orgasme si tu nu reusesti sa termini decat de 2 ori in 3 ore, la un moment dat il vei simula pe al 3-lea pentru a scapa.

Exista metode oneste de a-i spune unui barbat ca nu te satisface?

Da, poti sa ii spui ca arata caraghios in pat, ca e total plictisitor, ca e nepriceput, ca e obositor, dar toate acestea trebuiesc ambalate frumos si date cu grija barbatului. Pe cand simularea orgasmului e simpla si plina de satisfactii de ambele parti.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker