Frumusete

Cum Sa Facem Masti De Fata

Masti De FataOamenii au folosit mierea pentru a ajuta la mentinerea sanatatii pielii de mii de ani. Acest lucru nu este surprinzator, deoarece mierea contine antioxidanti puternici, cu proprietati antiseptice si antibacteriene. Puteti citi mai multe despre utilizarile minunate ale mierii de albine, în articolul modalitati de a ne trata cu miere de albine!

Mastile de fata din miere de albine, sunt linistitoare pentru pielea inflamata, antibacteriene pentru acnee si hidratante pentru tenul uscat sau deteriorat. Mierea poate ajuta la tratarea acneei minore, prin atacarea bacteriile care cauzeaza focarele si hidratare a pielii pentru a ajuta refacere. Acest lucru se datoreaza faptului ca mierea are, de asemenea, un caracter higroscopic, ceea ce înseamna atunci când este expusa la aer, aceasta absoarbe în mod natural umezeala din din aer, si, astfel, ajuta la mentinerea pielii hidratate, proaspete si previne uscarea.

3 masti de fata pentru reducerea porilor

Masca din miere pentru ten uscat si normal:

Se amesteca bine toate ingredientele, pâna când vesi obtine o consistenta de piure. Se aplica pe piele mastile de fata si se lasa timp de 10-15 minute si apoi se clateste.

Masca din miere pentru a trata acneea:

Se amesteca bine toate ingredientele si se aplica pe piele masca de fata si se lasa timp de 10-15 minute înainte de clatire.

Masca de fata pentru un ten luminos:

  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura iaurt simplu
  • suc de lamâie 1 lingura

Se amesteca bine toate ingredientele si se aplica pe piele masca de fata si se lasa timp de 10-15 minute înainte de clatire.

Masca de fata pentru a trata arsuri minore sau arsuri solare:

  • 1 lingura de miere
  • 1 lingura suc de aloe vera sau gel
  • 1 lingura iaurt simplu

Se amesteca bine toate ingredientele si se lasa în frigider sau congelator pâna se raceste suficient (de obicei 10-15 de minute este suficient). Se aplica pe zonele afectate si se lasa timp de 10-15 minute si apoi se indeparteaza prin clatire.

Va putesi crea propriile amestecuri de miere si experimenta cu ingredientele dorite, pentru a creea produse minunate de îngrijire a pielii, care sunt usor de facut, eficiente si ieftine.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker