Relatii

Pozitia 69 – Deliciul Oamenilor Deschisi La Minte

Pozitia 69 implica fixarea cu indaratnicie a orificiului bucal al unuia dintre parteneri pe organul sexual al celuilalt. Rezultatul final este ca fiecare dintre cei doi protagonisti tine in gura cate ceva, in timp ce sexul lui este implicat si el in altceva. E bine de precizat ca uneori se isca o harababura teribila, insa alteori lucrurile au un parcurs armonios.

Pozitia 6969 este unul dintre deliciile oamenilor destupati la minte. Probabil ca stiti ca multi dintre adultii apti pentru sex oral refuza sa comita haiducia asta, invocand motivul cum sa pun gura acolo, ca tot cu ea o sa pup apoi copiii.

Asa ca, daca practici pozitia 69, chit ca stilul tau de viata este invechit si prietenii te cam evita, intri direct in clubul oamenilor elitisti si deschisi la minte, fara ochelari de cal.

Barbatii sunt tare multumiti de pozitia 69, pentru ca altfel rareori prind ocazia de a li se face sex oral. Asa ca prefera combinatia decat deloc, chiar daca trebuie sa munceasca si ei putin. O propun cu entuziasm si fac treaba de mantuiala, stiind ca femeile nu au cum sa le faca observatie, avand gura plina.

Pentru femei tind sa cred ca nu este asa o mare realizare. Toata lumea zice ca sexul slab are capacitatea de a functiona multi-tasking. Adica, precum Napoleon, are capacitatea de a face mai multe lucruri in acelasi timp. Ok, dar sexul oral nu este ceva simplu.

O femeie trebuie sa se concentreze atat de tare sa se descurce intr-o maniera onorabila cu sexul partenerului care ii sta protapit obligatoriu dinainte, incat nu mai are cum sa aprecieze placerea care i se intampla la celalalt capat.

Pozitia este preferata de catre multi parteneri ca preludiu al actului sexual propriu-zis. Dar pentru ca exista barbati care adora aventura si si pozitia 69, aleg sa se pozitioneze ei deasupra, lucrurile nu mai ajung de multe ori pana la intromisie.

In situatia asta, femeile se trezesc strivite intre pat si kilogramele partenerului, cu un sex cu care sunt nevoie sa faca neaparat ceva, orice. Ele incearca sa evolueze cat le permite stransoarea in care sunt tinute ca intr-o menghina, dar li se taie rasuflarea. Moment in care le mai piere din chef.

Daca ne referim la sexul oral, o indeletnicire asa de placuta, nu-i mai bine sa luam noi lucrurile pe rand? Intai iti fac eu tie, apoi imi faci si tu mie?

Pentru ce trebuie sa ne complicam, riscand sa ne luam si cate un calcai in dinti, in momentele de maxima intensitate?

Totusi, pozitia 69 nu-si pierde din popularitate, deci aplauze la scena deschisa. Dar tineti un medic si un psiholog pe-aproape, pentru situatiile in care vreunul dintre cei doi nu se simte bine.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker