Frumusete

Invata sa Aplici Perfect Rujul Nude

Unul dintre cele mai placute lucruri legate de machiaj este ca el e responsabil de accentuarea trasaturilor frumoase. Dincolo de machiajul construit ca o masca si folosit de cele mai multe ori pe podiumurile de moda, va fi mereu cel natural care completeaza perfect atuu-rile oricarei femei. Pe acesta il intalnim cel mai des pentru ca e parte din viata fiecareia dintre noi.

Rujul NudeO componenta importanta a acestui tip de machiaj este rujul nude. In mod absolut fals multe femei considera ca doar aplicarea rujului rosu are nevoie de tutoriale, sfaturi si ponturi, dar si rujul nude are secretele lui. Iata de ce trebuie sa tineti cont daca optati pentru rujul nude!

Culoarea tenului este elementul crucial in alegerea rujului nude. Poate ca toate aceste rujuri par la fel, dar va asigur ca nu este asa. Pe o anumita nuanta de ten un ruj nude poate sa arate albicios, iar pe buzele altcuiva poate parea inchis.

Asadar testati mai multe nuante inainte de a cumpara un ruj nude sau luati mai multe si combinati-le pana obtineti culoarea care vi se potriveste cel mai bine.

Chiar si atunci cand folositi un astfel de ruj, conturul buzelor e important. Ca sa nu para ca se pierd undeva, ca sunt prea sterse si in unele cazuri ca nu exista deloc, va sfatuiesc sa conturati buzele cu un creion inainte de a aplica rujul.

Mare atentie la culoarea rujului! Stiu ca ii spun nude de la inceputul acestui text, dar sa nu credeti ca ma refer la vreun maro deschis.

Nude poate insemna un roz discret, o piersica deschisa sau un bej luminos. Aici revine in discutie culoarea tenului pentru ca ea va dicta tonul rujului.

La fel ca in cazul oricarui alt ruj, si aici finisajul poate varia. Rujul nude poata fi si el lucios, semi lucios sau mat. De obicei cel semi lucios se foloseste in machiajul de zi.

Tineti cont si de restul fetei atunci cand aveti chef de un ruj nude. Cel mai bine e completat de machiajul smokey eyes si un blush discret. Daca nu vreti un machiaj atat de dramatic pentru ochi, alegeti unul neutru, dar cu mare atentie, sa nu faceti intreaga fata sa para stearsa.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker