Frumusete

Secretele Unei Cozi Perfecte

Secretele Unei Cozi PerfecteAm mai vorbit despre coada perfecta si o sa tot vorbim, pentru ca este o coafura pe care o purtam aproape zilnic si nu se poate sa nu-i acordam atentie.

E o mare diferenta intre femeile care isi strang parul intr-o coada in timp ce se imbaraca sau in timp ce ies pe usa sau chiar in timp ce conduc si cele care isi fac aceasta coafura cu responsabilitate in fata oglinzii. Sigur este mai la indemana prima varianta, dar eu cred ca in acest fel ii facem cozii o nedreptate. Ganditi-va cate vedete o aleg chiar si pentru covorul rosu, iar noi ii dedicam cel mult drumul spre sala de sport.

Asadar sa vedem cum putem scoate tot ce e mai bun de la o coada.

Daca vreti sa aveti parul intins perfect spre coada, fara absolut nicio imperfectiune, incepeti sa lucrati la asta inca de la faza de uscare. Daca indreptati de la inceput parul spre directia in care va fi coada, apoi se va aseza mult mai bine. Asadar, cu o perie moale periati-l in timp ce-l uscati si intindeti-l peste crestet.

Cand va adunati tot parul in coada, inclinati mai intai capul spre spate, pentru ca firele sa ajunga natural in pozitia potrivita. Abia apoi strangeti suvita cu suvita pana cand ajunge tot parul in coada si fixati-l cu un elastic.

Si daca tot am ajuns la capitolul elastic, trebuie spus ca nu orice elastic e bun. De fapt mai putine decat v-ati imagina. Orice elastic prea slab va lasa parul sa alunece si astfel coada isi va pierde pozitia. Trebuie, asadar, sa alegeti un eleastic de nadejde, care va strange bine firele de par.

E adevarat ca nu o sa-i puteti face asta zilnic parului, pentru ca nu-i prieste sa fie prins prea strans, prea des. Dar, din cand in cand, ca sa iesiti in evidenta cu o coafura aparent banala ca o coada de cal, merita sacrificiul.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker