Relatii

7 Feluri In Care Te Inseala

Cele 7 tipuri de infidelitate pe care trebuie sa le cunoasteti

Exista diferite tipuri de infidelitate. Din momentul in care increderea partenerului este tradata, exista un tip de inselaciune. Simplul fapt de a flirta, avand conversatii si interactiuni cu flirt sau chiar tensiuni sexuale inseamna infidelitate.

infidelitate

Cu toate acestea, este necesar sa retineti ca exista multe modalitati de a trada un partener.

Fidelitatea este mai mult decat un angajament reciproc in care partenrii stabilesc sa nu aiba relatii sexuale cu alte persoane. Fidelitatea este o obligatie bazata pe respect, intimitate, recunoastere personala si emotionala, dedicare, interes si ingrijire.

Cele 7 tipuri de infidelitate

1. Infidelitatea emotionala

distanta in culpu
Vom incepe aceasta lista cu unul dintre cele mai comune si, in acelasi timp, cele mai dramatice tipuri de infidelitate.

Suntem constienti de faptul ca doare daca partenerul nostru are o aventura cu o alta persoana. Este un motiv pentru despartire in majoritatea cazurilor. Cu toate acestea, ce se intampla atunci cand partenerul nostru se conecteaza emotional cu cineva intr-un mod mai intens decat cu noi?

Nu exista nici un contact fizic, dar totusi aceasta legatura bazata pe complicitate, incredere si intimitate poate fi foarte revelatoare.

2. Relatia prin intermediul media

Acest lucru este foarte intanlit in zilele noastre, fara indoiala. Relatiile virtuale, sau cele create online prin paginile de contact sau aplicatiile mobile clasice, ofera un intreg univers in care cineva poate avea una sau mai multe relatii paralele.

In acest caz, nu este necesar sa existe contact fizic sau o relatie sexuala. Schimbul de imagini, conversatii si interactiuni incarcate cu flirt sau chiar cu tensiune sexuala implica infidelitate.

lipsa increderii3. Secrete si lipsa increderii

Putem considera lipsa increderii ca un tip de infidelitate? Desigur!

Am mentionat-o la inceput, din moment ce increderea cuplului este incalcata, predomina ca un tip de inselaciune, o tradare.

Daca partenerul nostru este obisnuit cu minciuna, ascunderea (omiterea adevarului) si, in plus, este in mod constant necinstit, trebuie sa fim clari: suntem cu o persoana care nu inspira incredere.

4. Partenerul absent

Partenerul absent este persoana care nu este acolo cand avem nevoie de el si care isi investeste timpul si interesul in domenii care depasesc sfera relatiei.

Aici, de exemplu, am avea persoana care munceste excesiv. El o face pentru ca ii place starea pe care o are in moementul cand este la serviciu, astfel ca isi pune intotdeauna munca in fata partenerului sau.

Avem, de asemenea, persoana care nu are loialitate, care nu este acolo cand avem nevoie de sprijin, care nu este prezent in relatie pur si simplu si lucrurile simple din viata.

5. Infidelitatea in relatie

despartirea
In acest caz, unul dintre membrii relatiei nu mai este indragostit de celalalt. Ei mentin relatia din obisnuinta, de teama de singuratate sau de o simpla indecizie atunci cand este vorba de a face pasul cinstit cu ei insisi si cu partenerii lor.

Acestea sunt situatii pline de falsitate care au un cost emotional ridicat.

6. Infidelitate din cazua dispretului

Exista oameni care tind sa-si critice sau sa-si injoseasca partenerul atunci cand sunt cu alti oameni.Daca iubim pe cineva, avem respect pentru ei.

abandoul relatiei7. Infidelitatea (cand are o aventura)

Femeie abandonata de partenerul ei. Acum ajungem la cel mai clasic tip de infidelitate. Este tipul de infidelitate care separa multe cupluri, implica o implicare emotionala mai mare si face necesar sa consulte diversi terapeuti si sa aiba timp sa se gandeasca si sa gestioneze situatia incat este in masura sa depaseasca durerea.

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker