Sanatate

Uleiul Esential Usureaza Durerea, Ucide Virusii

uleiuri

Adesea, asociaza aroma dulce a cuisoarelor cu sezonul de vacanta, dar putini oameni considera bune proprietatile sale terapeutice. Uleiul esential de cuisoare poate fi folosit pentru o gama larga de scopuri, : ameliorarea durerii si uciderea ciupercilor si a virusilor.

Imbunatatirea durerii

Uleiul esential de usturoi este cel mai bine cunoscut pentru capacitatea sa de a ameliora durerile de dinti, facandu-l un ingredient comun in pasta de dinti si apa de gura naturala. In plus, adesea se adauga uleiurilor de liniment si de masaj deoarece componenta, eugenolul, are proprietati anti-durere.

Infectiile cu Candida si picioarele sportivului

catina

Cercetarile recente din jurnalul Mycoses demonstreaza proprietatile antifungice ale uleiului de catina si ii sustin utilizarea pe picioarele atletului. Studiile suplimentare arata ca acestea sunt eficiente impotriva unei largi varietati de alte ciuperci, inclusiv infectiile cu drojdii candida si vaginale.

Ucide virusii

Acest ulei puternic de aromoterapie a fost demonstrat, de asemenea, in studiile privind stoparea reproducerii virusurilor herpetice, inclusiv a celor legate de rani si zona zoster.

dfef

Deoarece este un ulei puternic si poate irita membranele mucoase si pielea, ar trebui sa fie intotdeauna diluat intr-un ulei purtator cum ar fi migdale dulci sau ulei de masline extra virgin (aproximativ 3 picaturi intr-o lingurita de ulei de purtator).De asemenea, asigurati-va ca faceti un plasture de testare in interiorul bratului si asteptati

Related Articles

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker